Voiceworks winnaar Deloitte Technology Fast50 2011

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologie bedrijven in Nederland en België.Egbert Groot, directeur van Voiceworks, winnaar van de Deloitte Technology Fast50 2011 luidt de gong.

Fast50

Deloitte organiseert samen met haar sponsorpartners de Technology Fast50. Een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/life sciences, computers/ randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken en media/ entertainment. Selectie vindt plaats op basis van criteria en de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar.

“We zijn blij dit jaar weer een groot aantal nieuwe bedrijven te mogen verwelkomen in de Technology Fast50. Daarnaast hebben veel bedrijven bewezen de groei vast te kunnen houden en ook dit jaar weer een positie in de ranking behaald. Fast50 bedrijven onderscheiden zich door inzet van technologie waarmee ze nieuwe en schaalbare business modellen ontwikkelen. Deze bedrijven zijn over het algemeen gespitst op de klantvraag, gaan creatief te werk en zijn, door de aard van het product, schaalbaar.” Carlo Renne, partner bij Deloitte en programmaleider Fast50.

Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry' en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

Meer informatie: www.deloitte.com